Cora is een zeer bekwame vrouw. Ze heeft mij geholpen om binnen no-time weer fit te zijn door simpelweg te onderzoeken en te weten wat mijn lichaam nodig had. 

~ Ian

Ervaringen

Wij komen al een tijdje bij Cora. 

Nee, het is niet naast de deur maar als het helpt heb je er wel een ritje van een uur ( in geval van geen files) voor over.

Aanleiding was de burn- out van mijn dochter en ook ik was al een eind in die richting. Oorzaak: pittige privé- omstandigheden. We kregen voedingssupplementen ( natuurlijke stoffen!) waardoor onze energie geleidelijk weer terug kwam en dochter kreeg EMDR.

Op aanraden van Cora lieten we uit pure nieuwsgierigheid ons DNA testen via iGene.....Nou, hoe boeiend is dat!!

Onze zoon gebruikte vanwege zijn autisme medicatie om de overgevoeligheid voor prikkels te lijf te gaan. Bleek uit zijn DNA ( wat Cora kan uitlezen) dat dat niet aansloeg maar hem alleen maar suf maakte.( Als je suf bent voel je inderdaad minder prikkels) Concentreren was moeilijk, want hij voelde zich zo snel zo moe.....Op aanraden van Cora en in overleg met de psychiater, die hier ook wel oren naar had werd de medicatie afgebouwd, gestopt en werd overgegaan op de benodigde supplementen. Gevolg: Zoon liep zo ongeveer te dansen van geluk: Wég die vreselijke vermoeidheid. En ook weg die prikkels! Hij was zó blij. En .....de cijfers op school gingen omhoog. Hoe fijn is dat.

Wij hebben ons DNA doorgegeven aan de huisarts. Als we een keer een of ander medicijn nodig hebben kan hij het erbij nemen en kijken welke hij het beste kan pakken en in welke hoeveelheid.

Dat DNA laten testen: Het kost een paar centen maar je hebt er je leven lang wat aan. Medicatie aangepast aan jouw lichaam.......dat is wat mij betreft ( en ik ben dus niet enige) de toekomst.

Cora, enorm bedankt!! Zonder jou hadden we dit niet geweten.

~ Regina

Na een staartaanrijding en daarnaast in korte tijd meerdere overlijdens van naasten, waar ik veel zorg aan heb geboden, kwam ik bij Cora in haar Praktijk. Dit is tot aan de dag van vandaag een heel bijzondere reis van ondersteuning en begeleiding, die ik in mijn proces mag ontvangen. Kernwoorden die voor mij hierbij belangrijk zijn: zijn Cora haar warme en uitnodigende uitstraling, het vertrouwen wat zij mij schenkt en haar kennis. De opgelopen whiplash en hersenschudding na valpartij, mijn uitputting en trauma’s uit mijn verleden krijgen allemaal ruimte en aandacht op zoek naar mijn heel-wording. De DNA-test, een voedselallergietest en de daar op volgende onderzoeken helpen mij o.a. door aanpassingen in voeding en orthomoleculaire middelen, fysiek uit lichamelijke klachten te komen. D.m.v. EMDR kunnen ook traumastukken uit mijn verleden verder integreren. Ook heeft Cora mij geholpen met de doorverwijzing naar Osteopaat en holistische Fysiotherapeute. Het is voor mij dan ook heel kostbaar dat wat Cora in haar Praktijk biedt, omdat het één niet los staat van het ander en Cora daadwerkelijk holistisch werkt, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Cora stemt af op je hulpvraag en waar je je bevindt in het leven…

~ Ingrid

Sinds een hele hele héééééééééééééle lange tijd ( en dat zijn dan jaren! ) voel ik mij mentaal weer helemaal super! Ik heb mijzelf weer gevonden! Ik voel mij rustig, ontspannen en kan mij eindelijk weer concentreren! Wauw! WAT een verschil is dit; zo duidelijk merkbaar!

~ Patricia

We waren ten einde raad. Alles al gehad, ziekenhuis, onderzoeken, ademhalingstherapie, bril laten aanmeten, psycholoog... maar niets wat hem echt kon helpen. Onze zoon van 16 had oogaanvallen…? Spiertrekkingen die begonnen in groep 7 en nu zo erg waren, dat hij niet meer functioneerde. Angstig om te zien, maar zeker voor hem om mee te maken. Hij had ’t niet onder controle, dus het kwam zomaar op en soms duurde deze aanvallen wel 2 uur.

Via een vriendin, die ook uit goede ervaring sprak, bij La Delfino gekomen.

Samen met Cora een DNA-onderzoek aangevraagd en in de uitslag van het onderzoek stond het eigenlijk al direct… De combinatie van afwijkingen kon spiertrekkingen in het hoofdgebied veroorzaken. Tranen van geluk stonden in onze ogen, want er was iemand die het begreep en die ons na 4 jaar zoeken een lichtje aan het eind van de tunnel gaf.

Samen een plan van aanpak gemaakt en gestart met de supplementen. Binnen een week of 3 zagen we al resultaat. Hij was rustiger in z’n gedrag, maar ook z’n ogen waren rustig, wat het allerbelangrijkste was. Hij voelde zelf dat t iets veranderd had. Zoals hij zelf zei “mijn hoofd is rustiger” en krijgt tot op de dag van vandaag nog steeds meer zelfvertrouwen. Wat een geluk dat Cora op ons pad is gekomen.

~ Jacqueline

Cora is een hele fijne, rustige en liefdevolle vrouw met alle aandacht voor jou.

Van haar heb ik vele handvatten gekregen en zijn er een hoop traumatische ervaringen opgeruimd.

Haar werkwijze is bijzonder, met een Holistische kijk. Alle supplementen die je eventueel nodig hebt zijn biologisch. 

Ze stemt af op wat jij op dat moment nodig hebt.

Bij elk bezoek kom je altijd bij de oorzaak en kun je ermee aan de slag.

Ik raad praktijk La Delfino altijd aan bij anderen waarvan ik denk dat ze wel eventueel hulp kunnen gebruiken.

~ Bianca

Cora is kundig, warm, betrouwbaar en bevlogen.

Met de DNA test is ze in staat om adviezen te geven die aansluiten bij lichaam en geest.

Jong of oud is in goede handen bij haar, en dat weet ik uit ervaring.

~ Heleen